Duminica, 3 nov
Ora 20:00
Categorii de bilete:
Presale General Access: 90 lei
Presale Front Seat: 110 lei
General Access: 120 lei
Front Seat: 150 lei
Wine Tasting Menu: 270 lei
Pachetul include un bilet la concert și Meniul Wine Tasting pentru o persoană: o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri – cold cuts cheese & meat, pentru un wine pairing desăvârșit!
Acest bilet vă asigură locul în primele 8 rânduri ale sălii.
Luiza Zan | Mariano Castro | Muse Quartet
A Classic Jazz Evening
Multe sunt motivele pentru care jazz-ul clasic, de peste un secol, atinge inimile celor care îl întâlnesc. Versurile romantice și pline de farmec, alături de armoniile complexe și ritmurile născute într-o universalitate perpetuă, se împletesc într-o vibrație seducătoare și misterioasă.
Împletirea dintre vocea Luizei Zan, măiestria revărsată peste clape de Mariano Castro și atingerile divine pe coardele Muse Quartet vor aduce jazz-ul clasic pe scena Teatrului Godot, aranjamentele gândite de Mariano Castro alcătuind un repertoriu dedicat iubirii romantice, veșnice, poetice, cum vremurile noastre uită că există pe lume.
Născută în Tulcea pe 7 octombrie 1980, Luiza Zan este una din cele mai proeminente voci ale jazz-ului românesc. Cu virtuozitate și eleganță, vocea ei caldă și impunătoare doboară ușor bariera tiparelor și a preconcepțiilor.
A câştigat numeroase premii la concursurile autohtone de jazz, pasiunea pentru competiţie ducând apoi la prestigiosul şi de netăgăduit mult meritatul premiu al II-lea la Shure Jazz Voice Competition în cadrul festivalului de Jazz din Montreux, Elveţia, cel mai vechi festival din Europa şi unul dintre cele mai aclamate din lume, în iulie 2004.
Pregătirea muzicală o desăvârșește odată cu absolvirea cursurilor Universităţii de Arte George Enescu din Iaşi, secţia lied-oratoriu, clasa prof. Marie-Jeanne Stoia, însă participă constant la workshop-uri și masterclasses cu diverși muzicieni consacrați: Dennis Chambers, Neenna Freelon, etc, înainte de a fi ea însăși pedagog – între anii 2008-2010 predă jazz vocal la Universitatea de Muzica București. Din 2022 este peofesor asociat la Universitatea Transilvania din Brașov, iar din 2023 este profesor asociat la Universitatea de Arte din Targu Mureș, secția Teatru Muzical.
Studiază jazz cu saxofonistul american Rick Condit şi cu pianistul american Armen Donelian.
În iulie 2004 cîştigă premiul I la festivalul Cerbul de Aur, secţiunea interpretare, alături de trupa Slang.
Discografie Luiza Zan
„SLANG” (2005) – Slang (Zone Records)
„Colinde și Povești de Crăciun” (2010) – Sorin Romanescu, Luiza Zan (Soft Records)
„Like Water” (2012) – Pedro Negrescu, Luiza Zan (Soft Records) – numit „cel mai bun album al anului 2012” de către „Observatorul cultural” si „Muzici si faze”
„Romanian Impressions” (septembrie 2014) – Nicolas Simion Trio – cu Nicolas simion și Sorin Romanescu
„Heritage” (martie 2016) – Luiza Zan (un album înregistrat la SuperSizeStudios Budapesta împreună cu Sarik Peter, Gyarfas Istvan, Fonay Tibor, Attila Galfi și Ioana Mardare), produs de Luiza Zan si lansat cu ajutorul FiverHouse Records.
„Live!” (aprilie 2016) – Luiza Zan – Ionel Tudor cu Big Band Radio
“Night and Day “ – 2020 – Luiza Zan Ionel Tudor – Big Band Radio
“In my village” – 2023 – Luiza Zan – produs de Luiza Zan
Născut la Buenos Aires, Mariano Castro s-a stabilit în România în 2013. Muzician complex, pianist, chitarist, compozitor, orchestrator, are la activ peste 40 de turnee internaţionale în Statele Unite, Canada, Brazilia, Ecuador, Italia, Elveţia, Germania, Romania, Franţa, Rusia, Portugalia, Polonia, Spania, Danemarca, Bulgaria, Olanda, Suedia, Cehia şi Lituania. Împreună cu trupa Narcotango a fost nominalizat de două ori la Latin Grammy Awards (2009 şi 2010) la categoria „Cel mai bun album de tango”. Congresul din Buenos Aires îl declara în 2014 Personalitate marcantă a Culturii din Buenos Aires pentru întreaga sa traiectorie artistică şi datorită aportului artistic adus în promovarea culturii argentiniene. Se prezinta in ultimii ani ca pianist si orchestrator alături de diferite orchestre filarmonice din Romania si Europa.
De aproape 13 ani, Muse Quartet captivează publicul cu spectacolele lor vibrante și eclectice. Compus din patru muzicieni profesioniști, Alina Horez – vioara 1, Nicoleta Petre – vioara a 2 a, Maria Coltatu – viola, Corina Ciuplea – violoncel, acest ansamblu dinamic aduce o notă proaspătă și modernă în lumea muzicii de cameră, specializându-se în cover-uri ce acoperă o gamă largă de genuri.
Renumit pentru versatilitatea și stilul său cool, Muse Quartet este unul dintre cele mai cunoscute cvartete de coarde din România. Ele au împărțit scena cu unii dintre cei mai faimoși artiști din țară, incluzandu-i pe: Smiley, Deliric, Silent Strike, Alexandra Usurelu, Andra, Loredana Groza, Vanotek, Lucia, Rockabella, Tomma Alistar, Mariano Castro, Analia Selis, Luiza Zan, Alexandra Fits,The mono jacks, byron, Golan, Akua Naru, Dimitri’s Bats, Grimus, Andrei Tudor Band, The Motans, Alexandrina Hristov, Paulina, Vunk. Concertele lor live nu sunt doar spectacole, sunt experiențe imersive care îmbină excelența muzicală cu un flair contemporan.
Cu peste 500 de evenimente la activ, Muse Quartet are o vastă experiență în crearea unor momente memorabile pentru publicul lor. Reputația lor se extinde dincolo de sala de concerte, colaborând cu unele dintre cele mai prestigioase branduri din România și dezvoltând parteneriate pe termen lung cu agenții media de top. Portofoliul lor impresionant include proiecte cu Musette, Netflix, serialul Bridgerton și Festivalul Anonimul, TIFF Cluj sau Festivalul de teatru de la Sibiu, demonstrând capacitatea lor de a se adapta și inova pe diverse platforme și medii.
Fie că susțin spectacole la evenimente de profil înalt sau la întâlniri intime, MUSE Quartet se dedică oferirii unor reprezentații care să rezoneze cu publicul lor și să lase o impresie durabilă. Amestecul unic de profesionalism, creativitate și pasiune pentru muzică îi face un ansamblu de referință în scena muzicală românească.
Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizition